comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin kaderini değiştirdi! Yine sahnede...

19 Kasım 2013, Salı 15:36

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında yeniden kaleye geçmesi beklenen Mert Günok, sarı lacivertli ekibin bu sezon yakaladığı çıkışın gizli kahramanı...

Spor Toto Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kaleci Mert Günok'a güven üst düzeyde.

Tecrübeli isim Volkan Demirel'in sakatlığı nedeniyle Antalyaspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkması beklenen Mert Günok, sarı lacivertli taraftarların güvenini kazanmış durumda.

Bu sezon 2 lig, 2 hazırlık ve bir de Süper Kupa finalinde forma giyen 24 yaşındaki kaleci, sergilediği performansla ve yaptığı kurtarışlarla Volkan Demirel'in tahtını zorlamayı başarmıştı.

Bu sezon son olarak 2. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyen Mert Günok, o maçta yaptığı kurtarışlarla belki de Fenerbahçe'nin kaderini değiştiren adam olmuştu.

PENALTILARI AFFETMİYOR

Sezon başında Fenerbahçe'nin Boluspor ve PSV Eindhoven ile oynadığı hazırlık maçlarında boy gösteren Mert Günok, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa finalinde de sahaya ilk 11'de çıkmıştı.

Sarı lacivertlilerin Torku Konyaspor'a 2-0'dan 3-2 yenildiği maçta 90 dakika sahada olan başarılı kaleci, bir penaltı kurtardığı maçta takımının yenilmesine engel olamamıştı.

Ardından Eskişehirspor maçında da ilk 11'de görev alan Mert Günok, sarı lacivertli ekibin 1-0 önde götürdüğü maçın 60. dakikasında yaptığı penaltı kurtarışıyla takımına kritik bir 3 puan kazandırmıştı.

KADERİ DEĞİŞTİREN ADAM OLDU!

Eskişehirspor karşılaşmasına kadar üst üste 3 resmi maçı kaybeden Fenerbahçe, sahasında oynadığı bu kritik maç sonrasında ligde mağlubiyet yüzü görmedi.

TFF Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray'a 1-0, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Torku Konyaspor'a 3-2 ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 3-0 yenilen sarı-lacivertliler, Eskişehirspor karşısında 1-0 kazanarak kötü gidişine son vermişti.

Sarı-lacivertli ekip, Eskişehirspor karşısında galip gelerek Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk 3 puanını alırken Mert Günok yaptığı kurtarışlarla bu önemli galibiyette büyük rol oynamıştı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor karşısında aldığı galibiyetin ardından oynadığı 9 lig maçının 8'ini kazandı, 1'inde ise berabere kaldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!