comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadlec ülkesinde G.Saray derbisini anlattı!

15 Kasım 2013, Cuma 11:36

Fenerbahçe'nin başarılı çek oyuncusu Michal Kadlec, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi atmosferinden çok etkilendiğini ve diğer derbilerle kıyaslamanın haksızlık olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Çek yıldızı Michal Kadlec, Çek basınına verdiği röportajında, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri derbi hakkında konuştu. Sezon başında Leverkusen'den Fenerbahçe'ye transfer olan Kadlec, atmosferden çok etkilendiğini belirtirken, bir de itirafta bulundu.

Çek oyuncu, derbiyle ilgili ''İlk yarıda iki takımda şanslar buldu. Biz penaltıyla istediğimiz golü bulduk. İkinci yarı fazla pozisyon yoktu. Galatasaray baskı kurmaya çalıştı. Biz ikinci golü de bularak rahatladık. Ancak şunu söylemeliyim, karşılaşmadaki atmosfer maçtan çok daha iyiydi. Tribünler güzel bir sonbahar maç akşamı yaşadılar'' ifadelerini kullandı.

"HER DERBİ ÖZELDİR ANCAK..."
Galatasaray ile oynanan derbiden çok etkilendiğinin de üstünü çizen Kadlec, Avrupa'daki diğer maçlarla İstanbul derbisini kıyaslamanın doğru olmayacağını, ''Kesinlikle derbi atmosferinden çok etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Maç sonrası tribünler, yaşanan sevinç... Birçok derbi maçına çıktım, Çek Cumhuriyeti'nde ve Almanya'da ancak buradaki inanılmaz bir şey. Taraftarlar için de Beşiktaş derbisinden daha büyük. Her derbi özeldir ancak Fenerbahçe-Galatasaray'ı Slavia-Sparta ya da diğerleriyle kıyaslamıyorum, bu haksızlık olur'' sözleriyle dile getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!