comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Fenerbahçe her zaman iyi oynayacak'

25 Ekim 2013, Cuma 22:20

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor galibiyeti sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor'u 3-1 ile geçtikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
 
İşte Yanal'in o sözleri...
 
"F.Bahçe büyük bir spor kulübü. Buradan bir taraftan da Barcelona'yı yenen takımımızı kutluyorum. Bugün F.Bahçe Spor Kulübü'nün gecesi oldu."
 
"Oyuncularımızın oyunu rakibe kabul ettirmesi çok güzel. Seyircisimizin de coşkusu ile güzel bir şölen başlıyor. Zaman zaman bu görüntüler gol ile biçimlendiğinde daha keyifli oluyor. Rakibimiz oyunu çirkinleştirdiğinde buna karşılık vermemiz gerekiyordu. 2. yarıda hızlı hucümlarla gittiğimizde goller bulabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. F.Bahçe iyi oynayacak demiştim. Zaman zaman iyi oynadığımız için mutluyum."
 
"F.Bahçe futbol takımı her zaman iyi oynayacak. Bunu uzun sürelere yayacağız. Seyircinin istediği coşkulu futbolu göstereceğiz. Keyifli bir takım ortaya çıkarmak amacımız. Bizim için her yer Kadıköy. F.Bahçe her yerde bu skorları alacak. Bunun için uğraşıyoruz."
 
"F.Bahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü. Çok büyük bir güç. Başka yerde bir F.Bahçe karşılaşması daha olsa o da dolardı. Bizim seyircimiz her yerde takımını destekleyen bir kültüre sahip."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!