comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe aradığı stoperi İngiltere'de buldu!

24 Ekim 2013, Perşembe 15:27

Sarı-lacivertli ekip savunma hattını Everton'lı Heitinga ile güçlendirmek istiyor.

Futbol Arena Özel Haber - Fenerbahçe'nin başarılı olduğu geçmiş yıllarda savunmanın ortasınde hep iyi bir yabancı ikili oldu. Bir zamanlar Uche-Högh ikilisi bu uyumu sağlamıştı. Son dönemlerde ise Edu Dracena-Lugano ikilisiyle aynı başarı yakalanmıştı.

Lugano'nun ayrılığı sonrasında Yobo'nun da yaşadığı düşüşle Fenerbahçe bu bölgede istikrarı yakalayamadı. Bu sezon Bruno Alves'in yanındaki isim birçok maçta değişirken son maçlarda ilk tercih Egemen Korkmaz oldu.
Şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin savunmayı kuvvetlendirmek adına ilk hedefinin Everton'lı Heitinga olduğu öğrenildi. Onun gibi eski bir Everton'lı olan Yobo ile devre arasında yolları ayırmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, Nijeryalı futbolcunun yerine kadroya Heitinga takviyesi yapacak.

Fenerbahçe, Heitinga ile sezon başında da ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşememişti. Everton'da bu sezon sakatlığının da etkisiyle hiçbir lig maçında oynayamayan Heitinga, 2014 Dünya Kupası'nda milli takım kadrosunda olabilmek için devre arasında transfer olmak istiyor. Hollandalı futbolcunun bu nedenle Türkiye'ye gelmeye olumlu baktığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!