comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye 'Rüzgarın Oğlu' gelebilir

16 Ağustos 2013, Cuma 10:33

Kanatlarda kendisini ‘uçuracak' bir isim arayan F.Bahçe, G.Birliği'nin Türk asıllı İsveçli futbolcusu Jimmy Durmaz'ı kıskacına aldı.

Miroslav Stoch'un Yunan temsilcisi PAOK'a kiralanması, Milos Krasic'in ise artık gözden çıkarılması Fenerbahçe'yi kanatlarda oynayabilecek bir futbolcu arayışlarına itti. Habertürk'teki haber şu şekilde;

Yabancı sayısının şu an için 11 olması ise alınacak ismin yerli statüsünde oynayabilmesi gerekliliğini de beraberinde getirdi. Bu tabloda ilk olarak Eskişehirspor'un başarılı kanat oyuncusu Erkan Zengin'e yönelen ancak buradan olumlu bir sonuç alamayan Sarı-Lacivertli kurmaylar, rotayı Gençlerbirliği'nin Türk asıllı İsveçli futbolcusu Jakup Jimmy Durmaz'a çevirdi. Kırmızı- Siyahlı takıma geçen sezonun başında transfer olan ve hücumun her iki kanadında da görev alan 24 yaşındaki futbolcuya teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği öğrenildi.

RÜZGARIN OĞLU JİMMY

Kariyerine Forward'da başlayan daha sonra bir diğer İsveç temsilcisi Malmö'ye geçen Jimmy Durmaz, buradaki performansı ile Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Geçen sezon geldiği Ankara temsilcisinde göze çarpan isimlerden biri olan Durmaz'ın oyun tarzı tıpkı soyadı gibi... Durmuyor, durdurulamıyor... Özellikle sürati ve tekniği ile ön plana çıkan 24 yaşındaki futbolcu sol ayağını ise raket gibi kullanabiliyor. Yıldız oyuncu için başkan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ile görüşeceği öğrenildi.

İBRAHİMOVİÇ'TEN SONRA EN İYİSİYDİ

F.Bahçe'nin gündemindeki Jimmy Durmaz, önceki gece İsveç'in Norveç'i 4-2 mağlup ettiği hazırlık maçında adeta döktürdü. Zaten Milli Takım'ın değişmez isimlerinden biri olan genç futbolcu, hem tribünleri hem de kendisini izleyenleri büyüledi. İsveç'in attığı 4 golün ikisinde asisti yapan isim olan Jimmy, Zlatan İbrahimovic'ten sonra karşılaşmanın en iyi 2. oyuncusu seçildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!