comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Çarşı fena karıştı! Ruslardan ilginç iddia...

04 Ağustos 2013, Pazar 16:02

Fenerbahçe, Benfica ve Spartak Moskova arasındaki transfer görüşmelerinden, Türk dizilerini kıskandıracak gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin Emmanuel Emenike'nin transfer için görüşmelerde bulunduğu Spartak Moskova, sarı lacivertlilerin transfer etmek istediği Oscar Cardozo'ya talip oldu.

Rus basınında çıkan habere göre; 30 yaşındaki Oscar Cardozo için teklifini ileten Spartak Moskova, Benfica'nın bu teklifi kabul etmesi durumunda Fenerbahçe'nin Emenike için gönderdiği teklif kabul edecek. Spartak yetkililerinden alındığı ifade edilen bilgiye göre, Paraguaylı oyuncu satın alınarak Rus Ligi'nde ve Avrupa'da üst düzey rekabete hazır bir hücum hattı kurulacak.

MOSTOVOI: "CARDOZO GELİRSE EMENIKE GİDEBİLİR"

Spartak Moskovalı eski futbolcu Alexander Mostovoi'ye Cardozo'nun Emenike gibi katkı verip veremeyeceğini soran Rus basını, şu yanıtı aldı; "Cardozo, Avrupa'da ismini duyurmuş, üst kalitede bir futbolcu. Sahada iyi bir oyun görüşü var, tekniği yüksek, ceza sahası içerisinde mükemmel oynuyor. Cardozo, profesyonel futbol için en ideal yaşında. Üst düzey turnuvalarda yarışıyorsanız, 30 yaşındaki oyuncular gençlerden daha iyi katkı verir.

Cardozo, Spartak Moskova'nın hücum hattını çok güçlendirecek ve eğer Cardozo gelirse Emenike'nin gitmesinde bir sakınca yok. Asıl soru ise, Cardozo'nun Spartak Moskova'ya ne kadar zamanda alışacağıdır. Bana kalırsa bu bir sorun olmayacak. Moskova çok fazla kültürden insanın yaşadığı bir şehir ve Cardozo da buraya alışacaktır."
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!