comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe sonrası 5 atamadılar, kayıp!

03 Ağustos 2013, Cumartesi 22:16

Avusturya Bundesliga'nın ilk 2 haftasında rakiplerini 5-1'lik skorla geçen Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Salzburg, 3. haftada Wacker Innsbruck ile 1-1 berabere kaldı.

Avusturya Bundesliga'nın 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Red Bull Salzburg, deplasmanda Wacker Innsbruck ile karşı karşıya geldi. Tivoli Neu Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı ve kırmızı-beyazlı ekip bu sezon ilk puan kaybını yaşadı.

Ligin ilk 2 haftasında 5-1'lik galibiyetler alan Salzburg, 15. dakikada Jonathan Soriano ile öne geçerken; ev sahibi ekip bu gole 44. dakikada Lukas Hinterseer ile cevap verdi. Salzburg mücadelenin ikinci yarısında galibiyet golü için bastırsa da bu amacına ulaşamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.
Bu sonucun ardından F.Bahçe'nin rakibi ligde puanını 7'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Wacker Innsbruck ise 5 puanla 4. sırada yer aldı. RB Salzburg 4. haftada SV Grödig ile karşılaşacekken, W.Innsbruck ise deplasmanda Wolfsberger'e konuk olacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda 1-1'in rövanşında 6 Ağustos Salı günü Şükrü Saraçoğlu'nda 21:45'te Salzburg ile karşılaşacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!