comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım, Salih için kararını verdi!

13 Temmuz 2013, Cumartesi 11:34

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli takımın genç yıldızı Salih Uçan'ı satmak gibi bir düşüncesinin olmadığı belirtildi.

Yeni transferlerle son derece geniş bir kadroya sahip hale gelen Fenerbahçe'de gençlerin forma şansı hayli azaldı. Bu doğrultuda Beykan Şimşek Karabükspor'a kiralandı, Recep Niyaz'ın da aynı ekibe kiralanması gündeme geldi. Ancak Fenerbahçe yönetimi Salih Uçan'ı bu iki isimden çok ayrı bir noktaya koyduğunu gösterdi. Geçtiğimiz sezon kritik görevler alan, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı yaşayan ve kendi jenerasyonunun özel yetenekleri arasında gösterilen Salih konusunda başkan Aziz Yıldırım'ın sözleri de bu değeri gözler önüne serdi.

'ONU KEYİFLE İZLİYORUM'
Salih Uçan için büyük umutlar besleyen Yıldırım'ın yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı sohbette, "Salih'i keyifle izliyorum. Kiralanacağı, satılacağı yolunda haberler çıkıyor! Onu ne kiralarız ne de satarız. Sözleşmesinde '20 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi var. Ama o parayı getirseler dahi Salih'i satmayız. Salih, F.Bahçe'nin geleceğine damga vuracak, tarihine geçecek bir isim olacak" diye konuştu.

"HAK EDEN FORMAYI ALIR"
Kanarya'nın genç yeteneği Salih Uçan, orta alandaki büyük rekabetten çekinmiyor. Salih, Ersun Yanal'ın gençlere önem veren bir hoca olduğunun altını çizerken, "Her şey bizim elimizde. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra hocamız hak edene formayı verecektir. Ben de bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"YILDIZIMIZ OLACAKSIN"
Teknik direktör Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda Salih Uçan ile özel bir görüşme yaptı. Yanal, genç yıldızı "Sana güveniyor ve inanıyorum. Daha fazla çalışacaksın, güçleneceksin ve bu takımın yıldızlarından biri olacaksın. Seninle ilgili özel planlarım var. Bu takımın önemli bir parçası olacaksın" sözleriyle motive etti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!