comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alper Potuk'tan Galatasaray cevabı

13 Temmuz 2013, Cumartesi 11:03

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alper Potuk, Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Alper Potuk, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Kamp çalışmaları hakkındabilgiverenAlperPotuk, "Takımda her şey çok güzel. Çok iyi çalışıyoruz. İyiantrenmanlaryapıyoruz. Bunun meyveleriniz inşallahsezoniçerisindealacağız" dedi.

FENERBAHÇETERCİHİHAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray'ın da kendisini istemesine rağmenFenerbahçe'yetransferolması hakkında konuşanAlper, "Tercihyapmam gerekiyordu. Ben detercihimiFenerbahçe'den yana kullandım.Fenerbahçe'ye geç geldim. 1,5 sene öncegelecektim. İyi birtercihyaptığımı şimdi daha iyi görüyorum. üzerimde baskı yok. Kendikararımıverdim.Fenerbahçe'ye layık olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"REKABETTENKORKSAYDIM GELMEZDİM"

Türkiye FutbolFederasyonu'nun yabancı sınırlamasıkararıylailgiliolarak sorulan bir soruya cevap veren gençfutbolcu, "Yabancıkararıgeçtiğimiz sene söyleniyordu. Bunu F.Bahçe çok iyi kullandı. İnşallah hayırlısı olur.Rekabetbaşarıyıgetirir.RekabettenkorksaydımFenerbahçe'ye gelmezdim" ifadelerini kullandı.

"ERSUN HOCA İYİ İŞLER YAPACAKTIR"

Aykut Kocaman'ın istifası ve Ersun Yanal'ınFenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili olarak görüşlerini dile getiren sarı-lacivertlifutbolcu"Bu sürpriz birkarardı. Aykut hoca istifa sonrasında Ersun hoca geldi. Ersun hocanınFenerbahçe'de iyi işler yapacağını düşünüyorum. İnşallah uzun yıllarşampiyonluklaryaşarız" dedi.

KAÇ NUMARAYI GİYECEK?

Sonolarakformanumarsı hakkında açıklama yapanAlperPotuk, "Eskişehirspor'da hep 6 numarayı giydim. Burada Yobo 6 numarayı giyiyor. Bu yüzden 26 numarayı giyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!