comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

UEFA kararı Fenerbahçe'yi uçuracak

13 Temmuz 2013, Cumartesi 10:47

Fenerbahçe'nin gelecek hafta ile birlikte sezonluk kart satışlarında patlama bekliyor.

Fenerbahçe camiası nefesini tuttu, tam anlamıyla UEFA'dan gelecek habere kilitlendi. Hem transfer hem de kulüple ilgili alınacak her türlü karar, Tahkim Kurulu'nun yapacağı açıklamayı bekliyor. UEFA'nın 15 Temmuz Pazartesi günü duyurması beklenen Avrupa'dan men cezası kararı ile ilgili son kararı sadece bir konuyu etkilemeyecek gibi görünüyor. O da büyük ilgi göreceği düşünülen 2013-14 sezonu kombineleri...

BEKLENTİ EN AZ 30 BİN

Sarı lacivertli kulüp, kombine satışlarına devam ederken henüz tribün grupları gelip biletlerini almadı. Ancak yönetim bu konuda herhangi bir endişe duymuyor. Çünkü pazartesi günü UEFA'dan çıkacak nihai karar sonrası kombine satışlarında büyük artış bekleniyor. Karar ne yönde çıkarsa çıksın, en az 30 bin barajına ulaşılacağı hesaplanıyor. Bunun da ilk bakışta ilginç gibi görünen bir nedeni var.

KULÜBE DESTEK OLACAKLAR

Eğer UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verdiği cezayı erteler ya da kaldırırsa, sarı lacivertli takım şampiyonlar ligi veya Avrupa Ligi'nde oynayacak. Bu da kombineleri çok daha cazip kılacak. Ancak 2+1 yıllık cezanın onanması durumunda da bu kez tepki için taraftarlar kombinelere hücum edecek. Sarı lacivertliler, 3 Temmuz sürecinin başından beri alıştığımız üzere kulübe destek amacıyla satışları patlatacak.

GEÇEN SEZON 33 BİN SATTILAR

Sarı-lacivertli kulüp, geçtiğimiz sezon Şükrü Saracoğlu Stadı'nda toplam 33 bin adet kombine satışı gerçekleştirmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!