comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de zemin çalışması! İsmi 'Jüt'...

17 Haziran 2013, Pazartesi 16:17

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı zemininin yaz aylarında zarar görmemesi adına bir çalışma yaptıklarını duyurdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın çimleri hakkında bilgilendirme yaptı ve yaz aylarında çimlerin sıcaktan ve nemden zarar görmemesi adına, 'Jüt' diye isimlendirilen bir örtünün stadyumun üzerine açıldığını belirtti. İşte Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama...

"2012-2013 sezonunun sona ermesiyle birlikte başlayan yenileme çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çimleri hakkında bilgiler veren Stadyum yönetimi, şu açıklamayı yaptı:
"Stadyumumuzun üzerine özellikle çimleri kapsayacak alana açmış olduğumuz bir örtü var. Çok sıcak havalarda aşırı nem ve sıcaktan dolayı çimin zarar görmemesi için yaptırmış olduğumuz bir örtüdür bu ve ismi de 'Jüt'. Bu örtünün belli özellikleri var, bunlardan bir tanesi de delikli olmasıdır. Buradaki amacımız çok sıcak havalarda güneş ışınlarının çimlere zarar vermesini engellemek. Tabii güneş ışınlarını engellediği gibi yeterli olan ışınları da çime aktarıyor. Çimler için de şunu söyleyebilirim, yaz sezonunda uygulanan bakım çalışmaları uygulanıyor. Yeni sezonda çok daha iyi ve kaliteli zeminin olması için çalışmalarımız sürüyor.""




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!