comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması!

17 Haziran 2013, Pazartesi 11:03

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Mircea Lucescu önemli açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen ve sarı-lacivertli taraftarların büyük bir bölümünün ortak isteği olan Mircea Lucescu, kapıları kapattı. Şu ana kadar Fenerbahçe ile hiçbir görüşme yapmadığını dile getiren Lucescu, Shaktar ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunu ve kulübünden ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Transfer adlı programa konuşan Mircea Lucescu, "Şu anda İtalya'da tatildeyim ve Fenerbahçe ile hiçbir görüşmem olmadı. Shaktar Donetsk ile 2 yıllık sözleşmem var ve bu sözleşmeyi de yeni yaptım. Kulübümle sözleşmem bitene kadar burada kalmak istiyorum, kulübüm de aynı düşüncede. Ben Shaktar'da kalmaya karar verdim, diğer konuları tartışmanın kimseye faydası yok" dedi.

Shaktar'da sözleşmesinin sonuna kadar kalacağını vurgulayan Lucescu, "Türk ligini yakından takip ediyorum bve oraya dönüp dönmemem sorun değil. Türkiye'yi çok seviyorum, orada güzel hatıralarım var. Şu anda Shaktar'dayım ve 2 yıl daha da burada kalacağım ancak profesyonel hayatta ne olacağını bilemeyiz" şeklinde konuştu.
 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!