comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Anıtkabir'de F.Bahçe-Trabzonspor dostluğu

22 Mayıs 2013, Çarşamba 16:22

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları Anıtkabir'de bir araya geldi.

3 Temmuz'dan bu yana iki camia arasında gerginliklere neden olan süreç, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi yerini dostluk rüzgarlarına bıraktı. Karşılaşma için İstanbul ve Trabzon'dan Ankara'ya gelen sarı-lacivertli ve bordo-mavili taraftarlar, Anıtkabir'i ziyaret ederken birlikte dostluk fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Maçtan önce Ata'nın huzuruna çıkan iki takımın taraftarları dostluk örneği sergileyip finalin centilmence geçmesini dilediler.

Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu taraftarlar, aralarında bir husumet olmadığını ve her zaman dost olduklarını söylediler. Zaman zaman yöneticilerin, zaman zaman sahada futbolcuların ve basının gerginliklere neden olacak açıklamalar ve uygulamalar yaptığına dikkat çeken taraftarlar, "Biz her zaman dostuz. Biz Fenerbahçeli veya Trabzonsporlu olabiliriz, ama önce insanız. Hepimizin başka takımları tutan kardeşleri, akrabaları, arkadaşları var. Bunu sadece bir futbol, seyretmesi güzel bir oyun olarak bırakmalıyız" diye konuştular.

DHA'ya özel açıklamalar yapan Fenerbahçeli taraftarlar daha emin konuşup "kazanırız" derken, en güvendikleri isimlerin ise Sow, Kuyt ve Webo olduğunu ifade ettiler. Trabzonsporlu taraftarlar ise final öncesi temkinli konuşup, maçın normal süresinin berabere bitip uzatmalara gideceğini öngördüler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!