comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Çalımbay: 'Meireles'ten daha faydalı olur'

22 Mayıs 2013, Çarşamba 15:51

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında transfer savaşına sebep olan Alper Potuk'u eski teknik direktörü Rıza Çalımbaya'a sorduk.

Eskişehirspor'da görev aldığı dönemde A2 takımından A takıma alarak Alper Potuk'u Türk futboluna sunan Rıza Çalımbay, genç futbolcu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye gitmesine kesin gözüyle bakılan Alper Potuk'un Meireles'ten çok daha iyi bir futbolcu olduğunu söylerken şu noktaların altını çizdi; "Alper karakter olarak kişilik olarak dört dörtlük bir insan, şuan ismini sık sık duyduğumuz Veysel ile Alper'i aynı zamanda A2 takıma çıkarttık. Daha sonra ise zamanı gelince her ikisi de A takımda forma giydiler. Hem Alper'i hem de Veysel'i oynattığım zaman bana tepki gösterdiler. Ne mutlu bana ki ikisi de yüzümü kara çıkartmadı." 
MEİRELES'TEN ÇOK FAYDALI OLUR

"Alper hem defansif hem de ofansif açıdan etkili bir oyuncu. Futbolu seviyor ve kendisini geliştirmeye çok açık. Net söyleyeyim Portekizli Meireles'ten çok daha etkili bir futbolcu. Kim alırsa alsın büyük faydası olacaktır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!