comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Melo'yu istiyor mu?

08 Mayıs 2013, Çarşamba 22:36

Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodrigo Basta'nın ortağı olan FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı oyuncunun durumuyla ilgili konuştu.

Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklama yapan Tutumlu, "Melo, Galatasaray taraftarını çok seviyor. Ama geleceğini de şekillendirmek zorunda. Dolayısıyla mevcut durumdan hoşnut değil. Melo'ya çok teklif var. Juventus 6 milyon Euro civarında bir ücret talep ediyor. Fenerbahçe\'nin Melo'ya talip olduğunu söyleyemem. Böyle bir teklif yok; ama Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Zaten Melo\'nun gideceği büyük kulüpler olabilir. Melo\'nun, bugün, Portekiz, Belçika'ya gidecek durumu yok. Melo giderse büyük kulüplere gidebiler. Fenerbahçe\'de bunlardan biridir. Ama şu anda teklif yok. Böyle bir şey yok. Ama futbolda ne olacağını bilemezseniz" dedi. 
 
TERİM, MELO'NUN KALMASINI İSTİYOR 
Fatih Terim'in Felipe Melo\'yu istediğini düşündüğünü belirten Tutumlu, "Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in çizdiği yolda yürürse çok başarılı olurlar. Başkan Ünal Aysal çok zeki bir insan ama futbolda her zaman iki kere iki dört değildir; 5'tir. Ben Abdürrahim Albayrak\'ı da izledim. Kendisini bir kez daha konuştursalardı, ağlayacaktı. Albayrak gibi değerli insanları biraz daha saygı göstersinler. Başkan yanındaki kişilere göz atsın. Galatasaray herkesin Galatasaray'ıdır. Ünal Aysal\'a büyük saygı duyuyorum. Galatasaray'da en büyük emeği olan isimlerden bir tanesi de Fatih Terim'dir. Terim'e karşı biraz daha duyarlı olsunlar. Alex Ferguson, United\'te bir yol çizdi, kulüp yönetimi de buna saygı duyuyor, başarı geliyor. Terim\'e için de aynı şey geçerli. Terim bir Ferguson, bir Arsen Wenger'dir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!