comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye güzel haber!

05 Nisan 2013, Cuma 00:41

İstanbul'da 2-0 kaybettiği karşılaşmada birçok yedek oyuncusuna şans tanıyan Lazio Teknik Direktörü Petkovic rövanşta da benzer bir uygulamaya gidebilir.

İtalya Serie A'da 30 hafta sonunda 50 puanla 6. sırada bulunan Lazio pazartesi günü ezeli rakibi Roma ile karşılaşacak. Avrupa Ligi'nde önceki turlarda da ufak çaplı da olsa rotasyonlara giden teknik direktör Petkovic derbiyi de düşünerek Fenerbahçe önünde birçok as oyuncusuna ilk 11'de görev vermedi. Sakatlıktan yeni çıkan Klose ve Mauri'nin 2. devrede oyuna girdiği karşılaşmada Ledesma da sonradan maça dahil oldu. Biava ise mücadele boyunca yedek kulübesinde bekledi. İtalyan ekibinde Konko ve Dias da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı.

Pazartesi günü Roma ile derbi maçı oynadıktan 3 gün sonra Fenerbahçe ile seyircisiz karşılaşmada rövanşa çıkacak olan Lazio'nun sıkı ve yoğun fikstürü bununla da bitmiyor. Mavi-beyazlılar, temsilcimiz ile oynadıktan 4 gün sonra Serie A'da Juventus ile karşılaşacak. Samsunspor eski teknik direktörü Petkovic'in bu durumu hesaba katarak rövanşta da bazı oyuncularını dinlendirmesi muhtemel.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!