comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman'dan cezalara ilk tepkiler!

27 Şubat 2013, Çarşamba 23:20

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada yenilmeyei hakedecek bir oyun gösterdiklerini belirtti.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Kocamanmaçla ilgili değerlendirmesinde 1461 Trabzon'lu oyuncuları kutlayarak,"Yani çok fazla konuşmanın anlamı yok. Futbolda tüm sporların doğasındaen önemli unsur, kazanmayı istemek. İlk 60 dakika kalitemizle birliktenormale yakın olarak geçti. Ancak son yarım saatte daha çok isteyentaraf 1461 Trabzon'du. Kutluyorum, haklı bir galibiyet aldıklar."ifadelerini kullandı.

Kocaman, karşılaşmada Mehmet Topal'ınsavunmanın ortasında oynaması ile ilgili olarak ise, "Merak edenler, bende bir şeçenek olabilir mi diye görmek istedim. Bu anlamda bir şeylericiddi bir şekilde görmek için seçenekti. Seyretme şansım oldu." şeklindekonuştu.

Hafta sonunda oynanacak Beşiktaş maçını da her maçıolduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını belirten deneyimli teknik adam,"Beşiktaş ritm yakalayarak oynamaya çalışıyor. Bizim ise sahanıntamamına hakim olarak oynama tarzımız var. Hangi takım rakibe oyununukabul ettirirse avantaj sağlayacak." dedi.

Kocaman Fenerbahçe'ninUEFA'da aldığı cezalarla ilgili ise, "Çok kötü bir gün. Ama bir şeysöylüyoruz, bir anlamı olmuyor. Çok üzüldüm. Hem Şampiyonlar Ligiformatında, hem UEFA anlamında tahammül yok. İmajımız açısından çokkötü. Tekrarı halinde daha kötü yaptırımlar var. Oraya doğru gidiyoruz.Bence çok kötü. Başarılar var, başarısızlıklar var. Bu tür büyükkulüpler bu süreçleri daha fazla kazanarak geçiriyor. Sportif başarınınyanında bunları konuşmak çok üzücü." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!