comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şota: Bize küfür ettiler

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada kendilerine bazı Fenerbahçeli oyuncuların küfür ettiğini söyledi.

Şükrü Saracoğlu deplasmanında biri penaltı olmak üzere son dakikalarda yediği iki golle kaybeden Kasımpaşa'da maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Şota Arveladze dikkat çekici açıklamalar yaptı. Gürcü teknik adam: "Türkçe de biliyorum ama bugün neden Türkçe biliyorum ki diye düşündüm. Sahada oyuncular bize küfür ettiler. Seyirci eder onu anlarım ama futbolcuların bunu yapması garip. Türkiye futbol oynamayı seven, atmosferi sevenler için güzel bir yer. Ama bugün bize 2 metreden ana avrat küfürler edildi. Tebrik ediyorum yani" dedi. Lig TV muhabirinin küfür edenlerden ismini verebileceğiniz bir oyuncu var mı sorusuna ise Şota: "Hayır benim gözler iyi görmüyor sadece duydum" şeklinde kaçamak bir yanıt verdi.

ADEM BÜYÜK DE KÜFÜRDEN DERT YANDI
Maçın ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Kasımpaşa futbolcusu Adem Büyük de küfür konusunda sitem etti: "Biz bir iş yapıyoruz ve nihayetindebu futbol. Sahada rakip oyuncuları terbiyeli olmaya davet ediyorum ben.Yaşını başını almış oyuncular terbiyesizce demeyeyim ama çok ukalacakonuşuyorlar. Biraz dikkat etsinler. Bu futbol, eğlenceyi başka şeylekarıştırmasınlar. Ben takım arkadaşlarımı ve hakemi tebrik ediyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!