comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Raul Meireles geri dönüyor

22 Ocak 2013, Salı 13:19

Fenerbahçe,Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda 4. maçında Bursaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yenilgisiz lider olan Fenerbahçe, 4. maçında Bursaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.
Sarı-lacivertliler, kupada elemeli turlarda Pendikspor'u 1-0, Göztepe'yi 4-0 yenip grup aşamasına kaldı. (A) Grubu'nda ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u, ikinci maçında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorlarla geçen sarı-lacivertliler, üçüncü maçında da deplasmanda Bursaspor'u 3-2 mağlup etti.

-Puan durumu-

Fenerbahçe'nin yenilgisiz lider olduğu (A) Grubu'nda puan durumu şöyle:
Takımlar O G B M A Y P
-----------------------------------------
1.Fenerbahçe 3 3 0 0 7 2 9
2.Sivasspor 3 1 1 1 3 4 4
3.Bursaspor 3 1 0 2 5 5 3
4.1461 Trabzon 3 0 1 2 1 5 1

-Meireles'in cezası sona erdi-

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftada Galatasaray ile yapılan maçın ardından ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hareketleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 11 maçlık cezası Tahkim Kurulu tarafından 4 maça düşürülen Meireles'in cezası sona erdi.
Çift sarı karttan kırmızı kart görmesi nedeniyle 4 maçlık cezası Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor maçından sonra başlayan Portekizli futbolcu, kupada 1461 Trabzon ve Bursaspor, ligde Kardemir Karabükspor ve Sanica Boru Elazığspor karşılaşmalarında oynayamadı.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın son 5 resmi maçta forma giyemeyen Meireles'e Bursaspor karşısında görev vermesi bekleniyor.

-Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz cezalı-

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta kırmızı kart gören Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz, Bursaspor maçında forma giyemeyecek.
Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Yobo da Bursaspor maçında yer alamayacak.
Bu arada, sarı kart cezaları nedeniyle Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyemeyen Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım, yarınki maçta oynayabilecek.
Kocaman'ın kupa maçında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyu sürmesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!