comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fener'den dev atak!

22 Ocak 2013, Salı 09:30

Sow'un yanına forvet arayan F.Bahçe İtalyan devi Milan'ın Brezilyalı yıldızı Robinho'yu bitiriyor.

Sow'un yanına forvet arayan F.Bahçe, Milan'ın yıldızı Robinho'yu bitiriyor. G.Saray'ın Sneijder transferinden sonra sessiz kalmamaya karar veren F.Bahçe, Belhanda'yı KAP'a bildirmek dışında Robinho için de girişimlerini hızlandırdı.

F.Bahçe'nin ünlü Brezilyalı golcü için İtalyan kulübüyle anlaştığı belirtildi. Daha önce 10 milyon euro isteyen Milan'ın, F.Bahçe'nin 8 milyon euro'luk teklifine 'Evet' dediği öğrenildi.Fotomaç'ın iddiasına göre; Milan, Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro'luk önerisini kabul etti. Brezilyalı golcü Robinho 2 gün süre istedi.

İtalyan basını Milan'dan yılda 4 milyon euro alan 28 yaşındaki golcü oyuncunun eline vergiler çıktıktan sonra 2.5 milyon euro kaldığını, F.Bahçe'nin 3 milyon 250 bin euro ile Robinho'yu ikna etmesinin zor olmadığını da yazdı. Real Madrid ve Manchester City formalarını da giyen Robinho, Milan'da 74 maçta 22 gol attı.

PARAYI STOCH ÖDEYECEK!
F.Bahçe, Robinho'nun yıllık ücretini Stoch'u satarak karşılayacak. Sarı-lacivetli ekibin bir süredir pazarlıkta olduğu Dinamo Moskova'ya Stoch'u "Geri alma opsiyonlu" satacağı belirtiliyor. Lokomotif Moskova ve CSKA Moskova'nın da istediği Slovak futbolcu için F.Bahçe en az 6 milyon euro bonservis talep etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!