comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Galatasaray'la yarışıyor

21 Ocak 2013, Pazartesi 09:46

Sarı lacivertli takım, G.Saray ile farkı 3 puan daha azaltmak amacıyla çıktığı maçta 1 puanla yetindi. Bu sezon, G.Saray ne zaman cuma günü puan yitirse, F.Bahçe'nin de yüzü gülmedi.

EZELİ rakibi ve lig lideri Galatasaray cuma günü deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek yara alırken, F.Bahçe de dün sahasında Elazığspor'la 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktı. F.Bahçe bu sezon 5. kez ezeli rakibinin Cuma günü puan kaybettiği haftada puan yitirerek ilginç bir istatistik yakaladı. 6'NCI HAFTA BAŞLADI SEZONUN 6. haftasında Cuma günü Galatasaray deplasmanda Orduspor'a 2-0 kaybetmiş, Fenerbahçe ise ertesi gün Kasımpaşa'ya 2-0 yenilmişti. Sezonun 8. haftasında cuma günü G.Saray deplasmanda 3-3 berabere kalırken sarı lacivertliler bir gün sonra deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.
12. haftasında yine cuma günü G.Saray sahasında 3-1 kaybetmiş F.Bahçe ise bir gün sonra Eskişehir ile 1-1 berabere kalmıştı.
14. haftada da cuma günü Galatasaray sahasında 1-1 berabere kaldı, Fenerbahçe ise pazar günü deplasmanda Kayseri ile 1-1 berabere kaldı.3 PUAN DERKEN 1 PUAN GELENEK ikinci yarının ilk haftasında da değişmedi. Sarı lacivertli takım, mağlup olan ezeli rakibine 3 puan yaklaşma fırsatını bir kez daha eline geçirdi. Rakibin Elazığspor olması, taraftarlarda bu fırsatın değerlendirileceği umudunu artırdı ancak beklentiler yine çıkmadı.
Fenerbahçe, 2 farklı geriye düştüğü karşılaşmayı, uzatma dakikalarında beraberliğe getirerek 1 puanla yetindi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!