comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Veysel Sarı'dan itiraf!..

19 Kasım 2012, Pazartesi 19:00

Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı, Caner Erkin ile girdikleri mücadelede yaşananları anlatırken bir de itirafta bulundu. 

1-1 biten ve skorun önüne kırmızı kartın geçtiği Eskişehirspor - Fenerbahçe maçının yankıları devam ediyor. Karşılaşmada Fenerbahçeli oyuncu Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda yer alan Eskişehirsporlu Veysel Sarı ise TV 8'de Telegol programında çok önemli açıklamalar yaptı;

KİMSE KÜFÜR ETMEDİ
 "LAN" DİYEN BENDİM

"Hiç bir şekilde benim ve Caner Erkin tarafından bir küfür olmadı. Ben hakeme yalnızca "bunu mu vercen lan" tarzında bir şey söyledim. Maçtan sonra ise bunu söylememe sebebim maçtan sonra kimse bana bunu sormadı, küfür ettiler mi diye sordular. Ben de onu açıkladım. Hakem yanlış duymuş olabilir, bu durum beni ilgilendirmiyor. Hiçbir şekilde vicdan azabı duymuyorum. Bunu hakemin düşünmesi gerekiyor. Maçtan sonra Fenerbahçe'den hiçbir yönetici ve teknik adamla görüşmedim. Kimse benle konuşmadı...
Bana göre lan küfür değil, lan küfür olsa Sezer Öztürk, Tello ile girdiği pozisyondan sonra yan hakeme kaç kere lan dedi. O zaman Sezer'i atsalardı oyundan. Lan, küfür olur mu?"

CANER'İ ARADIM VE...

Veysel Sarı, Caner Erkin ile ise yaptığı görüşmeyi de açıklarken sarı-lacivertli oyuncunun kendisine küfür ettiğini söyledi; "Karşılaşmada kırmızı kart gören Caner Erkin'i Fenerbahçe kalecisi Mert aracılığıyla aradım. Caner bana küfür etti. Haklısın ağabey, ne diyeyim diyerek kapattım. Çok fazla üstüne gitmek istemedim. Mert de daha sonra Caner bana benimle konuşmak istemediğimi söyledi. "

Programın moderatörü Serhat Ulueren ise bu görüşmeden dolayı Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş'e teşekkür etti.

Hakem Fırat Aydınus 26.dakikadaki pozisyonda Caner Erkin'i kırmızı kartla cezalandırırken daha sonra maç raporuna Caner'in "Lan.." dediği için kırmızı kart gösterdiğini yazdığı iddia edilmişti.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!