comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe - Amed Sportif maçı saat kaçta, hangi kanalda? [02 Mart 2016 Haberleri]

07 Mart 2016, Pazartesi 07:53
Fenerbahçe - Amed Sportif maçı saat kaçta, hangi kanalda? [02 Mart 2016 Haberleri]

 Türkiye Kupa Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe seyircisi önünde Amed Sportif'i konuk edecek. Fenerbahçe - Amed Sportif maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe kendi saha ve seyircisi önünde Amed Sportif'i konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hakan Ceylan yönetecek.

Fenerbahçe'de Markovic, Abdoulaye Ba ve Meireles'in sakatlıkları dolayısıyla bu maçta oynaması beklenmiyor. Amed'te ise Deniz Naki ve Tekin Adar cezalı.

İlk maç 3-3'lük beraberlikle bitmişti. Bu maçta 3-3'ten düşük skorlu beraberlikler Fenerbahçe'ye yarayacak.

 


Fenerbahçe - Amed Sportif maç önü istatistikleri


Amed Sportif ile Fenerbahçe tarihlerinde ilk kez kuranın ilk ayağında karşılaşmış ve maç 3-3 sonuçlanmıştı. Amed Sportif Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele ediyor ve ligde 29 puanla 11. sırada bulunuyor. Amed bundan önce Bandırmaspor ve Şanlıurfa'nın önünde A grubunu 2. olarak tamamlamış ve son 16 turunda Bursaspor'u sahasında 1-2 yenerek Çeyrek Finale yükselmişti.

Fenerbahçe:

Beşiktaş'ı 2-0 yenerek maç fazlasıyla ligde liderliğe oturan Fenerbahçe oldukça moralli. 2016 yılında oynadığı 14 resmi maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 de beraberlik alan Fenerbahçe 3 kulvarda da yoluna emin adımlarla yürüyor. 

Amed Sportif:

Türkiye Kupası'nda inanılmaz başarılar elde eden Amed Sportif ligde ise istediği sonuçları alamıyor. Bursaspor galibiyetinden sonra oynadığı 7 maçtan galibiyet çıkaramayan Amed Sportif'in ligde son galibiyeti 20 Aralık 2015'te Aydın 1923 deplasmanında gerçekleşti. 

 

 

 

Fenerbahçe - Amed Sportif maçı saat kaçta, hangi kanalda?


3 Mart Perşembe günü saat 18.15'te oynanacak Fenerbahçe - Amed Sportif maçı ATV ekranlarından yayınlanacak. 

 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!