comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan Konferans Ligi hedefi açıklaması

08 Mart 2024, Cuma 02:32
İsmail Kartal'dan Konferans Ligi hedefi açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Turnuvanın favorileri arasındayız ama biz maç maç gidiyoruz. Daha bu karşılaşmanın rövanşı var." ifadelerini kullandı. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde deplasmanda Union Gilloise'yi 3-0 mağlup ederek rövanş öncesinde büyük avantaj elde etti. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
Oyuncularım verdiğim görevleri çok iyi yerine getirdi. Taktik plana sadık kaldılar. Önemli bir galibiyetle avantaj elde ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. "Rakip uzun bir takımdı. Bunun önlemini aldık. Duran toplardan gol atsalar da aynı zamanda duran toplardan 7 gol yedi. Dolayısıyla duran toplara iyi çalıştık. Oyunu iyi tuttuk. Takım boyunu açmadan kompakt kaldık. Kilit oyuncularına yakın oynadık. Rakibin saha içindeki üretkenliğini durdurduk." 

Öte yandan İsmail Kartal basın toplantısında "Turnuvanın en favori takımı haline geldiniz. Katılıyor musunuz?" sorusuna "Favori demeyelim. Favoriler arasında diyelim. Biz maç maç gidiyoruz." yanıtını verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!