comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'a Arda Turan şoku!

07 Haziran 2015, Pazar 13:06
Aziz Yıldırım'a Arda Turan şoku!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Arda Turan'a sarı-lacivertli formayı giydirme arzusunun, milli futbolcu ve ailesinin engeline takıldığı ileri sürüldü.

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre; deneyimli futbol adamının karşısına engel olarak yetenekli yıldızın babası Adnan Turan çıktı. Arda'nın babasının, teklif karşısında “Oğlumla beraber artık Galatasaray ile özdeşleştik. Bu iş olmaz" cevabını verdiği ifade edildi.
İspanya'da başarılı bir sezonu geride bırakan ve henüz Türkiye'ye dönmeyi düşünmeyen ünlü futbolcunun da, Yıldırım'ın teklifini kibarca geri çevirdiği kaydedildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin de bu transfere sıcak bakmadığı konuşuluyor. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak için İstanbul'a gelen Arda'ya taraftarların tepki göstereceğinden çekinen yöneticilerin Yıldırım'a başka yıldızlara yönelmesi doğrultusunda fikir verdiği belirtildi.
 
ARDA'NIN YERİNE KRASIC!
Sözleşmesinde 41 milyon Euro serbest kalma maddesi olan ‘El Turco' lakaplı oyuncunun, bu mali şartlar altında transferinin zor olduğunun altı çizildi. Atletico Madrid'in 10 numarasını sevdiğini her fırsatta dile getiren Yıldırım, geçmişte de ünlü futbolcuya teklifte bulunmuştu. En son Aykut Kocaman döneminde Arda'ya sarı-lacivertli formayı giydirmek isteyen Yıldırım, oyuncuyla prensip anlaşmasına varmasına rağmen Kocaman'ın vetosu yüzünden bu transfer gerçekleşmemişti. 50 yaşındaki teknik adam ısrarla Milos Krasic'i istediğini belirterek Sırp yıldızı aldırmıştı. Krasic, performansıyla büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Kocaman'ın takımdan gönderilmesinde de başkanla yaşadığı bu fikir ayrılığının etkili olduğu da belirtilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!