comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi

13 Mart 2015, Cuma 12:00
Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan için Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Törende Kalkavan ailesinin yanı sıra yöneticiler, eski yöneticiler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, eski ve yeni sporcular, grup şirketlerin yetkilileri, kulüp çalışanları, denizcilik sektöründen temsilciler ile iş ve siyaset dünyasından isimler yer aldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise rahatsızlığından dolayı törene katılamadığı kaydedildi.

Törende eski başkanlardan Ali Şen, yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de görev aldıkları sürede merhum Şadan Kalkavan'ın 1995 - 1996 yılında elde edilen şampiyonlukta büyük katkılarının olduğunu dile getirdi.
Ali Şen, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de o dönemlerde spor kulüplerini yönetmek zordu. O imkansız yıllarda, Fenerbahçe'nin 7 yıl şampiyon olmadığı yıllarda Şadan ve Selim'in gayretleriyle şampiyonluğu elde etmiştik. Kulübü öyle bir yönetim kurulu ile yönetmiştik ki bana daha az görev düştü. Şampiyonluğun baş kahramanları bu arkadaşlarımızdı."

Konuşmaların ardından Şadan Kalkavan'ın naaşı omuzlarda cenaze aracına taşındı. Merhumun cenazesi Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!