comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Güiza veda etti

12 Mart 2015, Perşembe 11:40
Güiza veda etti

Futbol yaşantısını Paraguay'ın Cerro Porteno takımında sürdüren eski Fenerbahçe'li Daniel Güiza, kulübüyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

FutbolArena Dış Haberler - Futbol yaşantısını Paraguay'ın Cerro Porteno takımında sürdüren eski Fenerbahçe'li Daniel Güiza, kulübüyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Takımının Libertadores Kupası biletini daha play-off turunda kaçırmasının ardından krize girmesiyle birlikte nasibini alıp, formayı unutan İspanyol golcü aynı zamanda ülkesinde yaşayan ailesiyle ilgili sıkıntılardan kaynaklı olarak sözleşmesini feshetme kararı aldı. 2013 yılında geldiği Paraguay ekibinde saha içerisindeki azminden ötürü taraftarlarca da sevilen Daniel Güiza, ayrılırken kulüpten herhangi bir tazminat talep etmeyerek bir kez daha takdir kazandı. Dünkü antrenmanda takım arkadaşlarıyla vedalaşan Daniel Güiza, duygu dolu anlar yaşadı. Cerro Porteno formasıyla toplamda 59 maça çıkan 34 yaşındaki forvet oyuncusu 20 gole imza attı. Öte yandan Güiza'nın iyi anlaşamadığı teknik direktör Leonardo Astrada'nın ayrılmasının ardından bu kararı alması yerel basınca şaşkınlıkla karşılandı.
Daniel Güiza bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması da giymişti.









ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!