comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'in zorlu imtihanı

08 Mart 2015, Pazar 11:26
Volkan Demirel'in zorlu imtihanı

Galatasaray, Fenerbahçe kalesini Sneijder, Selçuk ve Burak'la bombardımana tutacak.

Hamza Hamzaoğlu, 16 yıl sonra Kadıköy'de zafere ulaşmak için tüm planlarını yaptı.
 
Sneijder ve Selçuk ceza sahası dışından, Burak da çizgiye yakın yerlerden şutlarıyla sürekli Volkan'ın kalesini yoklayacak Galatasaray'ın genç teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 16 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek puan farkını 7'ye çıkarabilmek için tüm hazırlıklarını tamamladı.
 
Ezeli rakiplerine karşı takımını, her zaman olduğu gibi yine 4-2-3-1 düzeni ile çıkaracak olan Hamzaoğlu; Fenerbahçe kalesini, TT Arena'da Volkan'ı iki kez yıkan Wesley Sneijder ve daha önce frikikten milli kaleciye gol atan Selçuk İnan'la yıkmayı amaçlıyor. Bu ikiliye, genelde ceza alanı çizgisine yakın yerlerden sert şutlarıyla dikkati çeken Burak Yılmaz destek verecek. 
 
Kral Burak; Sneijder ve Selçuk'un savunmanın arkasına atacağı toplarda da süratini kullanıp hızla kaleye yönelip gol vuruşu yapmaya çalışacak. 
 
HAMİT DE VURACAK
 
G.Saray, şut bombardımanı konusunda sadece bu üçlüyle değil, Hamit Altıntopla da rakip kale için büyük bir tehdit unsuru oluşturacak. Melo'nun yerine ön liberoda görev yapacak olan Hamit, mesafe tanımaksızın şutlarıyla dikkati çekiyor. Usta oyuncu ceza alanı önünde topla buluştuğunda sürekli kaleyi deneyecek. 
 
BASKIN BASANINDIR!
 
Hamzaoğlu'nun taktiğiyle başta önde basarak oyuna başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu şekilde ezeli rakiplerini hataya zorlamayı amaçlıyor... F.Bahçe'nin galibiyete daha fazla ihtiyacı olması nedeniyle G.Saray, takım savunması ve ayağa garanti pastan ödün vermeyecek. 
 
Öğrencilerinden soğukkanlı olmalarını isteyen Hamzaoğlu, F.Bahçe'nin kontralarında arkada bırakacağı boşluğu, Sneijder ve Selçuk'un yaratıcı paslarıyla değerlendirmeyi planlıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!