"/> ">

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye 4 müjde birden

10 Kasım 2014, Pazartesi 15:51

Fenerbahçe'de hedef milli maç arası sonrası süper lige tam kadro dönmek. 

Sarı Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'ın yanısıra takıma dönüş sürecindeki Egemen Korkmaz'ın da Bursaspor maçına kadar hazır olmaları hedefleniyor. 
 
Kasığında yırtık, kanama ve ödem tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine başlanırken, milli futbolcunun Bursaspor maçına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. 
 
Arka adalesinde kısmi yırtık ve kanama tespit edilen ve Çaykur Rizespor maçında takımındaki yerini alamayan Kaptan Emre Belözoğlu'nun da milli arada tedavisine devam edileceği ve önümüzdeki haftaya kadar sakatlığını atlatmasının hedeflendiği öğrenildi. 
 
Emre konusunda tedbirli davranmaları için sağlık ekibine talimat veren Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, tecrübeli futbolcuyu tam hazır olmadan riske etmeme kararında olduğu bildirildi. Kartal'ın bu tercihinde Diego Ribas'ın bu hafta sergilediği  performansın etkili olduğu gelen haberler arasında. 
 
İki hafta önce antrenmanda dizi dönen Serdar Kesimal'ın da tedavisinin iyi gittiği, bu hafta takımla çalışmalara başlayabileceği ortaya çıktı. 
 
Geçtiğimiz sezonun sonunda yaşadığı sakatlık sonrası bu sezon başı tekrar operasyon geçirmek zorunda kalan ve uzun süredir formasına hasret kalan Egemen Korkmaz'ın da önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayacağı açıklandı. 
 
Egemen'in de katılması ile stoper sorunu da çözülecek olan İsmail Kartal'ın, milli maç sonrası tam kadro antrenman yapmanın ve alternatifli kadro sistemin daha iyi oturtabilmenin avantajlarını yaşayacağı gelen haberler arasında. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!