comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dikkat! Almanlar!

03 Ekim 2012, Çarşamba 12:04

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, Alman ekipleriyle oynadığı 9 karşılaşmada da kazanamadı.

Fenerbahçe, Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Borussia Mönchen Gladbach'a konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesi sarı-lacivertli ekipte iç karışıklıklar çözülmeye çalışılırken; temsilcimizin Alman takımlarına karşı ortaya koyduğu performans M'Gladbach karşılaşması öncesi iyi sinyaller vermiyor. Fenerbahçe Avrupa kupalarında Alman takımlarıyla 9 kez karşılaştı. Oynanan 9 maçta 2 beraberlik 7 yenilgi alan Fenerbahçe hiç galip gelemedi. Fenerbahçe deplasmanda Alman takımlarıyla oynadığı 4 maçı da kaybetti. Sarı-lacivertliler, 2005-06 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçında Schalke'ye 2-0, 2001-02 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçında B.Leverkusen'e 2-1, 1970-71 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası 1.turunda C.Z.Jena'ya 1-0 ve 1961-62 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası 1.turunda Nürnberg'e 1-0 mağlup oldu.

KOCAMAN'IN YÜZÜ AVRUPA'DA GÜLMÜYOR 2010-2011 sezonu başından bu yana Fenerbahçe'nin başında bulunan Aykut Kocaman'ın yüzü Avrupa Kupaları'nda gülemedi. Aykut Kocaman yönetiminde 9 Avrupa Kupası karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe, yalnızca Vaslui deplasmanında sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. Aykut Kocaman ile Young Boys, PAOK ve Spartak Moskova'ya elenen Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Marsilya ile 2-2 berabere kalmıştı. Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, oynadığı 9 Avrupa Kupası karşılaşmasında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. SON RESMİ GOL ALEX'TEN Fenerbahçe sahasında oynadığı Marsilya maçının 57.dakikasında Alex de Souza'nın attığı golle 2-0 öne geçmişti. Bu gol bu sezon gol yollarında bir hayli sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin resmi maçlarda son golü oldu. Marsilya maçının kalan 33 dakikasında gol atamayan ve yediği 2 golle üstünlüğünü koruyamayan Fenerbahçe, Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalıp Kasımpaşa karşısında 2-0 mağlup oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!