comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

G.Saray maçında oynayacak mı?

18 Ağustos 2014, Pazartesi 08:32

Yobo, Krasic ve Cristian'ı göndermeden Diego Ribas'a lisans alamayan F.Bahçe'nin, Brezilyalıyı Süper Kupa'da oynatması için 3 futbolcuya 8.1 milyon Euro fesih bedelini ödemesi gerekiyor!  

Fenerbahçe'nin Diego Ribas'ı Süper Kupa finalinde oynatabilmesi için tek engelin Brezilyalı'nın sakatlığının geçmesi olmadığı ortaya çıktı!

Galatasaray ile 25 Ağustos'ta Manisa'da oynayacağı Süper Kupa Finali'ne tam 1 hafta kaldı. Ancak 5+3+1 kuralı gereği eldeki yabancıları gönderemeyen Sarı-Lacivertliler Diego Ribas'ın lisansını henüz çıkaramadı. Taraftar 10 numaranın, Süper Kupa finalinde oynayıp oynamayacağını merak ediyor.

Sakatlığı geçtiği takdirde Diego Ribas sahada olma şansına sahip olacak!

CUMA AKŞAMI BELLİ OLACAK

Ancak tek transferin sahada olması için sakatlıktan çok Yobo, Krasic ve Cristian'ın elden çıkarılmasına bağlı. Üç oyuncunun durumu Cuma akşamına kadar kesinlik kazanacak. 3 yabancıya kulüp bulunamazsa sözleşmeleri feshedilecek.

KRASİC'TE İSPANYA UMUDU

Fesih için Fenerbahçe'nin ödeme yapması gereken oyunculardan birisi olan Krasic'in İspanya'nın Elche kulübü ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi. Ancak Elche, Krasic'in 2.3 milyon Euro'luk ücretinin sadece 750 binini ödemek istiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!