comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de büyük gün 1 Eylül

17 Ağustos 2014, Pazar 14:25

F.Bahçe'de Aziz Yıldırım'ın hayali olan '1 milyon üye' projesine 1 Eylül itibariyle start verilecek. Böylece bir yılda kasaya 100 milyon lira girecek.

F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın hayali olan, '1 milyon üye' projesine, 1 Eylül itibariyle start verilecek. Proje kapsamında, sarılacivertli futbolcular, etkinliklere katılacak, hastanelere koşacaklar, yardıma muhtaçlara ellerini uzatacaklar. F.Bahçeli futbolcular ve yöneticiler bu dönemde çok daha fazla basının önünde, halkın içinde olacak. Bu dönemde, aile olgusu ön plana çıkarılıp, futbolcular her fırsatta, “Biz büyük bir aileyiz” diyerek taraftarların Fenerbahçe üyesi olmasını sağlamak için çağrılarda bulunacaklar.

Başkan projeye ailesiyle destek verecek
Şimdiye kadar sert söylemlerine şahit olunan Aziz Yıldırım da yüzünü yumuşatacak, ailesiyle birlikte basının önüne daha fazla çıkacak. '1 milyon üye' projesi kapsamında F.Bahçeli oyuncular reklam filmlerinde yer aldılar. Fotomaç'ta yer alan habere göre, mali departmanının yaptığı raporlama sonrasında sarı-lacivetli kulüp projenin start almasıyla yeni yıla kadar olan 4 aylık sürede 400 bin üyeye ulaşabilir. Projeyle birlikte 10 bin lira olan üye giriş ücreti 2 bin liraya düşürülecek.

Yıllık 100 lira ai dat ile yılda 100 milyon lira kazanılacak.Taraf tara rahat ulaşabilmek için 81 ilde şube açıla cak. Yeni üyeler ilk etap ta oy kullanamayacak. Sarı-lacivertli taraftarların büyük bir heyecanla projeyi bekledikleri ve ilginin şimdiden büyük olduğu öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!