comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Süper Kupa'da Aziz Yıldırım rüzgarı esecek

17 Ağustos 2014, Pazar 12:56

F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Manisa'da oynanacak Süper Kupa finalinde "şov"a hazırlanıyor.

Pazar günü futbolcularını toplayacak ve onlarla bir yemek daha yiyecek olan Yıldırım, sezonun ilk kupası için futbolculara "süper prim" açıklayacak. Ertesi gün ise futbolcular ve hemen hemen tüm yönetim kurulu üyleriyle birlikte İzmir'e gidecek olan Yıldırım, geceyi de futbolcuların kamp yaptığı otelde geçirecek. Yıldırım ertesi gün de protokol tribündeki yerini alarak devletin en üst kademesindeki isimlerle birlikte maçı  izleyecek. Ünal Aysal'ın cezası nedeniyle tribünde olamayacağı maçta Yıldırım, G.Saray'ı temsil edecek isme de yakınlık gösterip, elini sıkacak, sıcak ve samimi pozlar verecek.

YANAL KONUŞAMAZ ÇÜNKÜ...
Bu arada F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'in gidişinden sonra yaşanan olaylardan ders çıkardığı ve aynı gergin ortamın bir daha yaşanmaması için kulüpte çalışan en düşük maaşlı elemandan, yabancı futbolcusuna, teknik adamından, kondisyonerine kadar herkese bir protokol imzalattığı bildirildi. Bu protokol gereği kulüpten ayrılan hiçbir isim kulübün işleyişi, dinamikleri ve kapalı kapılar ardında konuşulan konuları basınla paylaşamayacak. Bu protokole imza atanlardan birisinin de Ersun Yanal olduğu ve bu yüzden sessiz kaldığı iddia edildi.

ERSUN YANAL'I KİMSE ARAMADI

F.Bahçe'de görevi bırakan Ersun Yanal, bavulunu toplayıp Bodrum'a gitti. Yatına atladı ve kafasını dinlemeye çekildi. Yanal'ı istifa sürecinde F.Bahçe'den sadece bir kaç oyuncunun aradığı ve hal hatır sorduğu ortaya çıktı. Yönetimden de Sadece Abdullah kiğılıyla teması olduğu onun haricinde kimsenin aramadığı ve bu duruma Yanal'ın çok içerlediği de gelen bilgiler arasında.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!