comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbaçe'den FLAŞ küçülme kararı!

07 Mayıs 2014, Çarşamba 08:32

Sarı-lacivertli kulüp, erkek voleybolundaki küçülme kararını kadın basketbolu için de uygulama aşamasına geldi. Bu hamlenin iki sporda hem rekabeti azaltması hem de yayın gelirlerini vurması bekleniyor.

F.Bahçe'nin Halkbank'a kaybettiği voleybol finalinin ardından şube sorumlusu Hakan Dinçay, federasyona büyük tepki göstermiş, “Avrupa'nın şampiyonu, voleybolun lokomotifi olmuşuz. Ama bazı hakemler önümüzü kesiyor. Birileri diyet ödeyecek diye F.Bahçe'nin hakkını yedirmeyiz. Hak hukuk istiyoruz” ifadelerini kullanmış ve küçülmeye gideceklerini belirtmişti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe Kulübü özellikle son Galatasaray maçında yaşananlara Basketbol Federasyonu'nun tepkisiz kalmasından dolayı gelecek sezon tepki olarak Kadın Basketbol takımının da daha düşük bütçelerle mücadelesi etmesini gündeme aldı. İlk yönetim kurulu toplantısında konunun tartışılacağı ve büyük olasılıkla amatör branşlardaki küçülmenin bayan basketbolunda da devam edeceği bildirildi.

Sarı-lacivertli kulübün almak üzere olduğu bu radikal kararların hem Voleybol, hem de Basketbol Federasyonu'nu naklen yayın gelirleri konusunda sıkıntıya sokması, rekabet ortamının kaybolması ile bu branşlara olan ilginin azalması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!