comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Emre'nin futbolculuğunu bitirin"

08 Nisan 2014, Salı 11:30

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Milliyet yazarlarından Ercan Güven, Emre Belözoğlu'nun saha içindeki görüntüsü karşısında sarı-lacivertli kulübe bir tavsiyede bulundu.

1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile biten Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası yazarların tepkileri devam ediyor.
 
Milliyet gazetesi yazarlarından Ercan Güven, 8 Nisan 2014 tarihli yazısının bir bölümünde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nu ve sarı-lacivertli yönetimi sert bir şekilde eleştirdi.

İşte o yazı..
 
Emre Belözoğlu'nun futbolculuğunu bitirin
"Fenerbahçe Yönetim Kurulu acilen toplanıp Emre Belözoğlu için “sözleşmesi feshedildi” kararı vermeli... “Sayın Belözoğlu bundan böyle Fenerbahçe futbol takımı oyuncusu değildir”. Bitmedi... Bir cümle daha lazım karara: “Kendisi hizmetlerini profesyonel yönetici olarak Fenerbahçe yönetiminde sürdürecektir”! Şaşırmayın..."
 
Bakın böyle bir kararın ne avantajları var:
"Bir kere, kritik maçlarda Fenerbahçe'nin 10 kişi kalma ihtimalini bariz şekilde düşürüyorsunuz. Sonra hakemleri korumuş oluyorsunuz muhtemel aşağılanmalardan ki, hakemler de insan... Anlarlar, karşılığını verirler bir şekilde. Takımın sinir katsayısını futbol normallerine çekiyorsunuz. Emre ile takıştığı anda suyu ısınmaya başlayacak olan teknik direktörünüzün kullanım süresini uzatıyorsunuz. Fenerbahçe'nin yeşil çimenler üzerindeki imajını kurtarıyorsunuz... Malum, bu devirde imaj her şey!"
 
"Asıl önemlisi; sayın Mahmut Uslu'dan bile çetin ceviz bir yönetici sahibi oluyorsunuz. Gerektiğinde soyunma odasına inecek, sertlik/dayılık veya pislik yapan rakip takım futbolcularının yakasına yapışacak adamınız var artık. Hatta ileri geri konuşan rakip takım başkanlarına bile çalınır valla. Üstelik beş kuruş ekstra harcama yok. Emre ne alıyorsa aynen devam. Fenerbahçe'yi severim; herkese bu kıyağı yapmam."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!