comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'a ilginç eleştiri: 'Taktiği bilmiyoruz'

05 Mart 2014, Çarşamba 06:32

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec, ülke basınına yaptığı açıklamada teknik direktörü Ersun Yanal ile ilgili enteresan yorumlar yaptı.

Fenerbahçe'nin Çek savunmacısı Michal Kadlec, Milli takımının oynayacağı hazırlık maçı için gittiği ülkesinde oldukça tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

9 Şubat'ta oynanan Sivasspor maçında ilk kez bir Süper Lig maçına ilk 11'de başlayan Kadlec; "Kart cezalıları nedneiyle kadroda boşluklar vardı ve ben de 11'de başladım. Oldukça geniş bir kadromuz var ve bazı eksiklikler olunca sıra bana geldi. Sonrasında Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında da oynadım. Sonrasında yine kadroya giremedim. Takım arkadaşlarım bir problem olmadığını söyledi, hatasız oynamıştım. Hocayı direkt olarak suçlamıyorum ama kadroyu o oluşturuyor" dedi.

"HOCA BİZİMLE İLETİŞİM KURMUYOR"

Leverkusen'den sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Çek savunmacı; "Hoca bazen bizimle iletişim kurmuyor. Maç taktiği hakkında bilgi almak zor. Bazen antrenmanda öğreniyoruz, bazen kadroyu kurarken, bazen hiç bilmiyoruz ve bazı zamanlarda maç gününe kadar hangi taktikle oynayacağımız hakkında bilgimiz olmuyor. İşler burada farklı ve neler oluyor bilmiyorum. Burada hala çok fazla ünlü oyuncu var ve hocanın benim neden kadroda olup olmadığım hakkında bilgi vermemesi benim için kolay değil. Bazen kadroyu son anda öğreniyoruz ve birçok şey değişiyor" diyerek ilginç açıklamalar yaptı.

"BAZI İSİMLERİ KADROYA YAZMAK KOLAY"

Yanal'ın kadro seçimiyle ilgili de yorum yapan Kadlec; "Bazı isimleri kadroya yazmak diğerlerinden daha kolay, Kuyt diğer her oyuncudan daha gerekli bir isim. Ancak geriye kalan yabancılardan 4'ünün oynamaması gerekiyor. Ne yazık ki yapılacak hiçbir şey yok" diyerek şikayetini dile getirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!