comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alves'in yokluğunda 11'e sürpriz isim

23 Şubat 2014, Pazar 09:33

Fenerbahçe'de Bruno Alves'in sakatlığı sonrası teknik direktör Ersun Yanal, Serdar Kesimal'a şans vermeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de, sakatlar kervanına deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves'in de katılması teknik patron Ersun Yanal'ınplanlarını alt üst etti.

Gökhan Gönül, Emmanuel Emenike ve cezası sona eren Caner Erkin'ingeri dönüşü ile Elazığspor maçında daha ideale yakın bir kadro çıkarma planları yapan Yanal, hücum hattında bu arzusuna kavuşsa da, savunmanın göbeğinde ciddi bir rotasyona gitmek durumunda kaldı.

SERDAR KESİMAL İLK 11'DE

Egemen Korkmaz'ın kart cezalısı olması ve Bruno Alves'in de antrenmanda sol omzunun üzerine düşerek sakatlanması ve en az iki hafta sahalardan uzak kalacak olması, Ersun Yanal'a başka bir tercih hakkı bırakmadı. Deneyimli teknik adam,Elazığspor karşısında stoper ikilisini değiştirmek zorunda kaldı.

Ersun Yanal tarafından görev verilen Bekir İrtegün bu ikiliden ilki olurken, İrtegün'ün yanına monte edilen ismin ise uzun süredir formasından uzak kalan Serdar Kesimal.

A2 takıma gönderilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde affedilen Kesimal, 6 aylık bir aranın ardındanilk defa Kasımpaşaspor mücadelesinin kadrosuna dahil olmuştu.

Bekir İrtegün'ün bir diğer partner adayı olan Çek futbolcu Michal Kadlec'in ise, Yanal'ın şans verdiği maçlardaki formsuz görüntüsü ve asıl mevkiinin sol bekolmasından dolayı bu mücadelede tercih edilmediği, yedek soyunacağı ifade edildi.

10 AY SONRA AYNI İKİLİ!

Elazığspor karşılaşmasında Ersun Yanal'ın ilk 11'de şans vereceği Serdar Kesimal, 10 aylık bir hasrete de son vermiş olacak. 25 yaşındaki savunma oyuncusu,Spor Toto Süper Lig'de en son geçtiğimiz sezon Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan ve 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonra eren lig mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Bahsi geçen Kayserispor mücadelesinin sarı-lacivertli ekip ve Serdar Kesimal için bir diğer özelliği ise, Kesimal'ın bu mücadelede stoper partnerinin Bekir İrtegün olması. Bekir İrtegün ve Serdar Kesimal ikilisi 10 aylık bir aranın ardından ilk defa ilk 11'de sahaya çıkacaklar.

Fenerbahçe'nin Elazığspor karşısında muhtemel kadrosu ise şu şekilde; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Alper Potuk, Emmanuel Emenike.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!