comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de eksiklerin sayısı artıyor!

13 Şubat 2014, Perşembe 21:32

Pazar günü Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 16 Şubat Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basın mensuplarına kapalı yapıldı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Pierre Webo, Moussa Sow, Raul Meireles, Gökhan Gönül ve Cristian Baroni ile sol kasığında ağrıları olan Egemen Korkmaz özel program dahilinde antrenmanı tamamlarken, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Emmanuel Emenike ise antrenmanın ikinci bölümünde fizyoterapist ile yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 14 Şubat Cuma günü saat 10.30'da basın mensuplarına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!