comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın şok iddiası!

13 Şubat 2014, Perşembe 17:33

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın CNN Türk'te katıldığı programda yaptığı açıklamaların yankıları hala sürüyor.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın CNN Türk'teki yayınında gündeme getirdiği "TFF'de de paralel yapı var" iddiası gündeme adeta bomba gibi düşerken, beraberinde "Peki kim bunlar?" sorusunu getirdi.

Yıldırım'ın kendileriyle ilgili TFF'deki yargılamada birileri tarafından manipülasyon yapıldığını ve bunu yapanların yüzlerine karşı da bunu söylediğini açıklaması bu iddianın uzun süre gündemde kalacağını gösterdi.

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, programın moderatörü Ahmet Hakan'ın "İki yöneticiniz TFF'den ceza aldı" sözüne "Onu açıklayayım sana. Paralel devlet orada da var. Sayın başbakanın söylediği paralel kurgu orda da var. Başbakanın söylediği amaçtaki paralel devlet değil tabiki. Orada TFF'de iki grup var. İki grup yanlış karar verdi. Önce oyladılar, bir şey yok dediler. Sonra bir oylama daha yaptılar, ceza çıkardılar. Ben bunu Federasyon'da kendilerine anlattım. Sayın başkanın yanında orda bunu yapanlara kendilerine anlattım bunu" cevabını verdi.

Ahmet Hakan'ın "Peki nerden biliyorsunuz bunu" sorusuna, "Duyduk içerde insanlar var onlar anlattılar bize ne olduğunu. Benim ordan bilgi almama gerek yok, ortada konuşuyorlar İstihbarat faaliyeti filan değil. İçlerindeki insanlar bunu anlatıyor" demesi gözleri futbol federasyonuna çevirdi. Başkan Yıldırım, bu açıklamasında "TFF'deki paralel yapı" iddiasıyla ilgili gerekçe olarak da "Bizimle ilgili PFDK iki kez oylama yaptı. Kurul ilk oylamada bir şey yok dedi sonra ikinci kez oylamaya gidilerek iki yöneticimize ceza verildi" açıklamasını yaptı.

Yıldırım, bununla kalmayıp TFF'deki parelel yapıdan kastetiği insanlarla da federasyon başkanının yanında federasyonda biraraya geldiğini ve bunu yüzlerine söylediğini ifade etti.

Yıldırım bu şok iddiayla geride iki soru bırakmış oldu:

"F.Bahçe ve yöneticileriyle ilgili PFDK iki kez mi oylama yaptı. Bu ikinci oylama Yıldırım'ın iddia ettiği gibi TFF içinden birilerinin isteğiyle mi gerçekleşti. Bu pararel yapıdan kastedilen kişiler kimler".

AYTRE, MOSTUROĞLU VE EKŞİOĞLU KURBAN SEÇİLDİ

Futbol federasyonunn şike dosyası yargılamasıyla ilgili bir şok iÖddia de F.Bahçe yönetcisi Deniz Tolga Aytöre'den geldi. Aytöre, "TFF'den iki yöneticimiz ceza aldı. Bu konuda aynı soru dönüp dolaşıp geliyor. Bu iki yöneticimiz (Şekip Mosturoğlu - İlhan Ekşioğlu) iddia ediyorum bu operasyonu sekteye uğratmamak için kurban seçilmişlerdir" iddiasında bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!