comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den Kasımpaşa karşısına mecburi kadro

09 Şubat 2014, Pazar 18:32

Fenerbahçe'de Sivasspor maçında Moussa Sow'un da sakatlanması son dönemde konuşulan felaket senaryosunun gerçekleşmesine neden oldu.

Fenerbahçe'de Sivasspor deplasmanında Senegalli futbolcu Moussa Sow'un sakatlığı sarı-lacivertli camiayı tereddütler içine soktu.

Emmanuel Emenike'nin sakatlığı için ideal olarak iki haftalık bir süreye ihtiyaç duyan sarı-lacivertli ekipte Pierre Webo da sakat durumda.

Sarı-lacivertli kulüpte Webo'nun sakatlığı sonrası geçtiğimiz hafta teknik kurmay bir felaket senaryosunu değerlendirmiş ve bu durumda alabilecekleri pozisyon konusunda değerlendirmeler yapmıştı.

Sivas maçında Sow'un da sakatlığıyla, bu felaket senaryosu gerçekleşmiş oldu. Sarı-lacivertli takım gelecek hafta Kasımpaşa ile oynayacak.

EMENİKE TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAMADI
Fenerbahçe'de sakatlığı düzelen Emenike bu hafta güç çalışması yaptı ve takımdan ayrı çalıştı. Nijeryalı futbolcu Kasımpaşa maçına yetişmezse teknik direktör Ersun Yanal büyük bir sıkıntı çekecek. Fenerbahçe ara transferi boş geçmiş, Semih Şentürk'ü de Antalyaspor'a göndermişti.

Takımın üç forvetin de birden sakatlanması ortayabu tabloyu çıkardı:

A2 TAKIMDAN SEMİH ERGÜL
Fenerbahçe'de forvet için alternatiflerden biri de A2 takımda mücadele eden 18'lik forvet Semih Ergül'ün (14 maç / 10 gol) profesyonel takıma çıkarılması ve takımla birlikte maç kafilesine alınması olarak gözüküyor.

Fenerbahçe, Ocak ayında takımın emektar golcüsü Semih Şentürk'ü Antalyaspor'a gönderirken, sezon başı da Miroslav Stoch PAOK'a, Milos Krasic ise Bastia'ya kiralanmıştı."

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!