comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Taraftarın Kuyt'a sürprizi! "Alo..."

08 Şubat 2014, Cumartesi 09:36

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt geçtiğimiz günlerde hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı.

Tecrübeli oyuncunun Türkiye'de kullandığı telefon numarasını bir şekilde öğrenen sarı-lacivertli taraftarlar, Kuyt'ı hem mutlu ettiler, hem de zoranlar yaşattılar.

Kendisini arayan ya da mesaj atan taraftarların yoğun sevgisi karşısında oldukça duygulanan Hollandalı oyuncu ilk başlarda buduruma herhangi bir tepki vermedi. Ancak çağrı ve mesajların artması, gecenin geç saatlerinde bile telefonun hiç susmaması bir süre sonra Kuyt'ı ister istemez rahatsız etti.

Hollandalı yıldız bazı taraftarların istekleri karşısında da ne yapacağını şaşırdı. Kimi taraftar forma, kimisi bilettalebinde bulunurken, bazıları Kuyt ile tanışmak için randevu bile istediler. Taraftarları kırmamak için büyük özen gösteren, bazılarının isteklerine karşılık vermeye çalışan tecrübeli oyuncu artık bu işin önünü alamayacağını anlayınca çareyi numarasını değiştirmekte buldu.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın lideri olarak gördüğü Kuyt'a yönelik bu ilgi ne yöneticileri, ne teknik heyeti, nede arkadaşlarını şaşırttı. Durumu herkese anlatan Hollandalı oyuncu, sporculuk yaşamında böyle bir duruma hiç karşılaşmadığını belirtti. Ailesi ile birlikte çizdiği profil sonrası bir bakıma Alex de Souza'nın boşluğunu dolduran tecrübeli futbolcu bu sevginin kendisini biraz daha Türkiye aşığı yaptığını, sarı-lacivertli formayı giymekten büyük gurur duyduğunu söyledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!