comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Taraftarlardan Yanal'a destek..

07 Şubat 2014, Cuma 21:36

Fenerbahçe'nin Cuma günkü idmanında Ersun Yanal'a destek vardı. Taraftarlar idmanda meşale yaktı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, 9 Şubat Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma çalışmaları devam ederken tesislere gelen sarı-lacivertli taraftarların, tezahüratlarla Sivasspor maçı öncesi takıma destek verdiği bildirildi. Taraftarların futbolculara ve teknik direktör Ersun Yanal'a sevgi gösterisinde bulunduğu kaydedildi. 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Futbolcuların daha sonra dar alanda dönüşümlü olarak hücum ve defans organizasyonları çalıştıkları, antrenmanın şut ve bireysel çalışmalarla sona erdiği ifade edildi. 

Sakatlığı bulunan futbolculardan Emenike'nin salonda çalıştıktan sonra sahada koşu yaptığı, Webo'nun ise salonda özel program dahilinde çalıştığı bildirildi. 

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarını Cumartesi sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-lacivertliler, öğleden sonra özel uçakla Sivas'a gidecek. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!