comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner'in menajerinden ilginç açıklama!

07 Şubat 2014, Cuma 12:36

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin yıldızı Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, yıldız oyuncunun sarı lacivertli takımla olan sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulunurken "Caner için Avrupa'dan takım bakıyorum" söyleminin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Bu sezon yakaladığı çıkışla Fenerbahçe'nin kilit oyuncularından biri haline gelen Caner Erkin'in sezon sonunda sarı lacivertli takımla olan sözleşmesi sona eriyor.

Basında Caner Erkin ve Fenerbahçe arasında yeni sözleşme görüşmelerinin olduğu haberleri yer alsa da menajer Batur Altıparmak bu söylentilerin tam tersi sözler sarfetti.

Transferde öncelikle Fenerbahçe ile görüşmeden kesinlikle adım atmayacaklarını söyleyen Altıparmak, "Caner tamamen Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna konsantre olmuş durumda. Bu nedenle kendisi henüz kimseyle görüşmedi" şeklinde konuştu.

AVRUPA'DAN TAKIM BAKIYOR MU? 

NTV Spor'a konuşan Batur Altıparmak, "Caner'in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili F.Bahçe Kulübü herhangi birtalepte bulunmadı. İlerleyen günlerde bir görüşme yaparız dediler" ifadelerini kullandı.

Öte yandan NTV Spor'un haberine göre "Caner için yurt dışında çalışmalar yapıyorum, bizler profesyonel insanlarız ve yolumuza bakarız" dediği iddia edilen Altıparmak, Twitter'daki adrsinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Menajer Altıparmak, "Caner ile ilgili Avrupa'da takım bakıyorum diye bir söylemim olmamıştır" sözlerini sarfetti.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!