comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe onun için harekete geçti

05 Şubat 2014, Çarşamba 10:34

Fenerbahçe devre arasındaki transfer suskunluğunu sezon sonunda Van Der Vaart ile bozmayı planlıyor. Hollandalı yıldız için kulübüyle en kısa sürede görüşmelere başlanacak.

Fenerbahçe transferde gelecek sezonun planlarına çok erken başladı… Devre arasında transferde suskun kalan Sarı- Lacivertli yönetim daha önce gündemine gelen Van Der Vaart'ı sezon sonunda renklerine bağlamak için harekete geçti. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ofansif özellikle bir orta saha oyuncusu aradığı ve ilk tercihinin Hollandalı yıldız olduğu ortaya çıktı. Yanal'ın yöneticilerle yaptığı görüşlede, “Van der Vaart çok önemli bir oyuncu. Onu orta sahada farklı görevlerde oynatabilirim. Alınması bizim için çok isabetli olur. Onun Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum” dediği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra yönetim Hamburglu yıldızı sezon sonunda planlarının ilk sırasına aldı.

TÜRK ASILLI EŞİ SABİA DA BASKI YAPIYOR

Hamburg'dan ayrılmak isteyen Van der Vaart'ın Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Kuyt'la da sürekli görüştüğü ortaya çıktı. Bu arada yıldız oyuncunun Türk asıllı sevgilisi Sabia Engizek'in de Van Der Vaart'ın Fenerbahçe'ye transferi için baskı yaptığı belirlendi. Bu nedenle yıldız oyuncunun Fenerbahçe'den gelecek resmi teklife evet demesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Kaynak:Takvim


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!