comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de kritik toplantı

05 Şubat 2014, Çarşamba 05:35

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor maçı öncesinde takımı galibiyete odaklarken kaleci Volkan Demirel'e ekstra önem veriyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal,Sivasspor maçı öncesinde kaleci Volkan Demirel'le özel bir görüşme yaptı.

Ligde geçen hafta Eskişehirspor'a 2-1mağlup olan Fenerbahçe, rakipleri ile arasındaki farkın erimemesi için deplasmanda Sivasspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Zorlu maçta yaşanacak puan kaybınınmotivasyon kaybına yol açma ihtimalini düşünen Yanal, oyuncularını mutlak galibiyete hazırlıyor. Tecrübeli hoca işe kaleci Volkan Demirel'den başladı.

Bu sezon formsuz bir görüntü sergileyen ve sakatlığından sonra birtürlü kendisinden beklenilen performansı sergileyemeyen Volkan Demirel'den daha dikkatli olmasınıisteyen Yanal, başarılı kaleciden Sivasspor maçıyla başlayarak gol yememe serisi yakalamasını istediği öğrenildi.

Milli file bekçisi sarı lacivertli ekibin şampiyon olduğu sezon Süper Lig'de en uzun süre gol yememe serisi yakalayan kaleci ünvanını almıştı. Bu rekor daha önce1978-79 sezonunda üst üste 12 maçta gol yemeyen Şenol Güneş'e aitti.

Yanal'ın önümüzdekigünlerde Senegalli yıldız Moussa Sow ile de görüşerek, Emenike ve Pierre Webo'nun yokluğunda takımın ona ihtiyacı olduğu mesajını verecek. Sow ligde son olarak iki hafta önce oynanan Kayserispor maçında gol atmıştı.

Kaynak - SuperFB


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!