comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Webo'nun yerine yeni transfer

02 Şubat 2014, Pazar 00:32

Hürriyet gazetesinin iddiasına göre; Webo'da eğer kırık çıkarsa Fenerbahçe önümüzdeki 48 saat içinde bir forvet transfer edecek.

Eskişehirspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında sakatlanan Webo oyuna devam edemedi... Ağlayarak kenara gelen Pierre Webo, ambulansla hastaneye götürüldü... Oyuncunun durumu İstanbul'da çekilecek MR sonrasında netlik kazanacak. Tendonunun koptuğu şüphesiyle hastaneye kaldırılan Webo'nun ayak bileğinde ödem tespit edildiği öğrenildi.
 
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Eskişehirspor - Fenerbahçe maçında sağ ayağından sakatlanan Webo, yerini Emre Belözoğlu'na bırakmak zorunda kaldı.
 
Tedavi için kenara gelen Webo oyuna devam edemedi. Acı nedeniyle ağladığı görülen Webo, aşil tendonu koptu kaygısıyla hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sağ ayak bileğinde ödem oluştuğu öğrenildi. 
 
Webo kulüp doktorlarına sakatlığını şöyle anlattı. "Düştüğüm anda 'çat' diye bir ses duydum. Bu nedenle çok korktum. " Kamerunlu futbolcunun bu beyanı üzerine doktorlar kırık olmasından şüphelenirken İstanbul'a iner inmez havaalanında bekleyen ambulans Kamerunlu oyuncuyu hastaneye götürecek ve röntgeni çekilecek. Kamerunlu'nun ağrılarının çok yoğun olduğu belirtilirken kırık olmaması durumunda çok önemli bir sorun olmayacağı öğrenildi. Webo'da eğer kırık çıkarsa Fenerbahçe önümüzdeki 48 saat içinde bir forvet transfer edecek.
 
Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın devre arasında NTV Spor'da yaptığı yorumda şunları söyledi: Umarım yanılırım ama tendonu kopmuşsa Webo'nun dönüşü 5-6 ayı bulabilir. Fenerbahçe Yönetimi hemen santrafor arayışlarına girmelidir".

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!