comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül'den taraftara mesaj

01 Şubat 2014, Cumartesi 22:36

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, Eskişehirspor yenilgisi sonrası ''Ne olursa olsun şampiyon olacağız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Gökhan Gönül, Eskişehirspor maçı sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu.

Gökhan, sezon sonunda ne olursa olsun şampiyon olacaklarını söylerken, ''Aragones'in vefat ettiğini öğrendik. Ben çok üzüldüm. Tüm dünya futbolunun başı sağolsun. Bunu dile getirmek istedim. Maça gelecek olursak, her zaman bazı şeyler istediğiniz gibi gitmiyor. İlk yarı çok iyi değildik ama ikinci yarı kazanabileceğimiz bir maçtı. Kuyt'ın pozisyonları vardı. İkinci yarı her sezon zor geçmiştir. Sadece bizim açımızdan değil, tüm takımlar adına. Bugün mağlup olduk. Hala bir avantajımız var. Sivas maçının da zor geçeceğini biliyoruz. Pozisyonlarımız vardı. Gole çevirsek galip ayrılacaktık. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Biz onlarla bir bütün oluyoruz. Daha lig bitmiş değil. Puan avantajımız var. Bu mağlubiyet taraftarımızı da geri çekmesin, bu sene ne olursa olsun şampiyon olacağız'' ifadelerini kullandı.
''HER MAÇIN TAKTİĞİ...''

Başarılı oyuncu daha çok gol atıp, asist yapması gerektiğini de söylerken, ''Her maçın taktiği, her futbolcunun oyun anlayışı aynı olamaz. Başımızda hoca bunun için var. Bizim bu seneki oyun sistemimizde Caner, Hasan Ali, ben ya da Mehmet Topuz kenar oyuncusu gibi oynuyoruz. Biz tahtaya baktığımız zaman aslında 3-3-4 gibi oynuyoruz. Bu bizim oyun anlayışımız. Takım olarak çok yüklendiğimiz bir anda az yakalandık, golü yedik. Erkan'ı da tebrik ediyorum. Güzel bir gol attı. Geçen sene 10'a yakın asist, 4 tane de gol atmıştım. Bu sene bu rakam az ama daha fazlasını atmam gerektiğinin bilincindeyim'' dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!