comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'ın yönetime, takıma ve Yanal'a söylediği sözler...

19 Ocak 2014, Pazar 11:39

Yargıtay'dan Aziz Yıldırım'ın 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onama kararı çıkması Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı.

Yargıtay'dan Aziz Yıldırım'ın 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onama kararı çıkması Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Başkan'ın tekrar hapis yatacak olma ihtimali moralleri sıfıra indirirken, Aziz Yıldırım duruma el koydu.

Önceki gece kaptan Volkan Demirel'i arayan Başkan, “Aklınızda futbol dışında hiçbir şey olmasın. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırın. Saha dışındaki kavgayı bana bırakın” dedi. Futbolcular geç saatlerde toplandı. Zirveden, “Şampiyon olacağız. Herkes kendini buna göre hazırlasın” kararı çıktı.

ERSUN YANAL'A: SAĞLAM DURUN

Fenerbahçe'nin başarılı teknik patronu Ersun Yanal da onama kararının ardından futbolcuların moralini yüksek tutmak için elinden geleni yaptı. Ona destek ise Aziz Yıldırım'dan geldi. Başkan, Yanal'a, “3 Temmuz sürecinden sonra her zaman dik durduk, kenetlendik. Örnek bir birliktelik sergiledik. Senden isteğim, bundan sonra da sağlam durmanız. Moralinizi sakın bozmayın. Sana bu konuda güvenim tam. Saha içinde kora kor bir şekilde savaşa devam edin” ifadelerini kullandı.

HASAN ÇETİNKAYA'YA: ÖDEMELER AKSAMAYACAK

Aziz Yıldırım'ın görüştüğü isimlerden biri de profesyonel futbol takımının idari menaceri Hasan Çetinkaya oldu. Başkan, Çetinkaya'dan özellikle yabancılarla görüşmesini ve alacaklar konusunda hiçbir sorun yaşanmayacağını söylemesini istedi. Aziz Yıldırım, “Yaşananlar ekonomik anlamda kesinlikle takıma yansımayacak. Ödemeler zamanında yapılacak. Bunu özellikle yabancılarla paylaş” dedi. Çetinkaya da, stresli olan yabancıları rahatlattı.

YÖNETİME: HAFTA İÇİNDE GELİYORUM

Yargıtay'ın kararından sonra gündeme bomba gibi düşen iddia, özel işleri nedeniyle Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım'ın Türkiye'ye dönmeyeceği oldu. Ancak bunun doğru olmadığı kısa sürede ortaya çıktı.

Başkan, yöneticilerle yaptığı görüşmede hafta içerisinde Türkiye'ye geleceğini söyledi. Yıldırım, kurmaylarına bundan sonra izlenecek yol haritasıyla ilgili talimat da verdi. Şimdi gözler Başkan'ın dönüşüne çevrildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!