comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin istediği yıldız kayıplarda..

29 Aralık 2013, Pazar 17:37

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği Benfica'nın yıldızı Oscar Cardozo, sakatlıklardan kurtulamıyor.

Portekiz takımlarından Benfica'nın yıldız futbolcusu Oscar Cardozo, bir türlü sakatlıktan kurtulamıyor.

Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi son anda iptal olan Benfica'nın Paraguaylı forveti, belinden yaşadığı problem nedeniyle uzun süredir forma giyemezken bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle adı "müzmin sakat"a çıkmış durumda.

Transfer süreci nedeniyle sezon başı hazırlık dönemini de verimli geçiremeyen Cardozo, son olarak 9 Kasım'da Portekiz Kupası'nda oynadıkları Sporting Lizbon maçında forma giymiş ve hat-trick yapmıştı.

Belinde yaşadığı sorun nedeniyle yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Cardozo'un geleceği hakkında konuşan teknik direktör Jorge Jesus, "Cardozo'nun tedavisi sürüyor. Ama istediğimiz hızda ilerlemiyor" yorumunda bulundu.

Portekiz Lig Kupası grup maçında Nacional ile karşılaşacak olan Benfica'da teknik direktör Jesus, Cardozo'nun sahalardan ne kadar uzak kalacağını bilmediğini söylerken, "Onun bizimle birlikte sahada olmasını isterdim ama emin değilim" şekinde konuştu.

Fenerbahçe sezon başında Oscar Cardozo'nun bonservis bedelinde Benfica ile anlaşma sağlayamayınca transfer iptal olmuş ve Spartak Moskova'dan Emmanuel Emenike'yi kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!