comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Deplasman canavarı

20 Aralık 2013, Cuma 04:36

Süper Lig'in 16. haftasında Karabükspor delasmanına gidecek olan Fenerbahçe, dış sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftaya girilirken, Fenerbahçe'nin deplasmanlardaki üstünlüğü dikkat çekiyor.

Fenerbahçe sezonun ilk maçında Torku Konyaspor'a deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Bu maçın ardından Fenerbahçe 6 deplasman maçını da kazandı. Kasımpaşa karşısında 3-2, Gençlerbirliği karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe deplasmanda K.Erciyesspor'u 2-1, Bursaspor'u 3-2, M.P.Antalyaspor ve Ç.Rizespor'u 2-1 yendi. Fenerbahçe en son 2010-11 sezonunda üst üste 9 deplasman maçında galibiyet almıştı. Fenerbahçe sonraki sezonda üst üste 3 deplasman maçını kazanıp toplamda 12 maç ile deplasmanda üst üste en çok maç kazanan takım rekorunu kırmıştı.
F.BAHÇE SON ÇEYREKTE AFFETMİYOR

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de 37 gol atarken bu gollerin 11 tanesini maçların son 15 dakikalık bölümünde attı. Fenerbahçe 76.dakika ile uzatmalar arasında geçen sürede 11 gol atarken bu alanda da ligin en başarılı takımı oldu. Son 15 dakikalık dilimde Emenike 3 gol, Sow 3 gol, Webo 2 gol, Alper, Kuyt ve Egemen 1'er gol kaydetti. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı son 4 maçta da (Ç.Rizespor, M.P.Antalyaspor, Bursaspor ve K.Erciyesspor) son dakikalarda attığı gollerle galip geldi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!